Trippenkaart

Op de (s)Trippenkaart zijn de algemene voorwaarden van de deelnemers van toepassing. Hieronder vind je een link naar de voorwaarden per deelnemer.

Attractiepark De Waarbeek

De Waarbeek biedt een unieke all inclusive formule, zo kun je niet alleen genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook smikkelen van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Voor openingstijden kijk je hier.

Kijk voor voorwaarden en praktische informatie over een bezoek aan de Waarbeek op deze pagina

JUMP XL Hengelo

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos.

Voor informatie over openingstijden en prijzen kijk je op deze pagina. Alles over de voorwaarden van JUMP XL lees je hier.

Je bezoek aan JUMP XL reserveer je van tevoren via de website www.jumpxl.nl. Gebruik daar dan de kortingscode PromotieHengelo zodat je gebruik kan maken van de trippenkaart.

LaserGame Hengelo - De Tapperij

Even buiten de werkelijkheid stappen. De dagelijkse drukte vervangen door een plezierig soort spanning. Dat is de sensationele wereld van LaserGame, waar fantasieën en technologische wonderen samengaan in een fascinerend spel. Uitgerust met een computergestuurd laserpistool treed je de 500m2 grote arena binnen. Sluipend door de nevelige, mysterieus verlichte gangen, ga je opzoek naar de tegenstanders. Geraffineerde verlichting en spannende geluidseffecten scheppen een sfeer die voor een onweerstaanbare opwinding zorgen.

Meer weten over openingstijden en prijzen? Kijk dan op deze pagina.

Hengelo Promotie is niet verantwoordelijk voor letsel of (materiële) beschadigingen die ontstaan zijn tijdens een bezoek aan één van de deelnemers. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor onduidelijkheid over openingstijden, entreeprijzen etc.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.