Tropical Night Hengelo

Zaterdag 9 juli wordt het weer tropisch in de binnenstad van Hengelo! Kom ook en geniet van muziek in tropische sferen. Gooi je heupen los en dans mee op de klanken van salsa, merengue of kizomba. Liever chillen met een tropisch drankje? Ook dat kan!

Drienerstraat: eten, drinken & gezelligheid
De lekkerste route naar de Tropical Night is via de Drienerstraat. Deze staat zaterdag 9 juli in het teken van het Tropical Streetfood Festival. Tussen 13 en 20 uur proef je hier de lekkerste hapjes en drankjes, ontdek je de leukste kramen van verschillende winkels uit de Smutsstraat, De Wetstraat en Drienerstraat (de Drie Straatjes), geniet je van muziek van Popscool en verschillende DJ's en zijn er creatieve en sportieve activiteiten voor de kinderen.

Appelplein
Vanaf 19 uur dans je hier op de klanken van The First Showband. Deze band behoort al meer dan 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz. De hele avond komen non-stop medleys van de grootste Top2000 hits voorbij, aangevuld met de beste en gezelligste songs van nu. Natuurlijk met een heerlijke cocktail!

Langestraat
Ook in de Langestraat wordt het weer een groot tropisch festijn! Naast de tropische BBQ en verschillende DJ's zijn er ook diverse percussie live acts.

17.00 – 20.00 uur Tropische BBQ met Beach House Music
20.00 – 02.00 uur DJ's: Tropical Johnny, Nick Raff, Jill Lauren, Angie Mill, Merow and a special guest

Willemstraat: Good fellows
Volop gezelligheid in de Willemstraat op zaterdag 9 juli!

18.00 21.00 dj Davolta
21.00 tot 02.00 de Portugese dj Kaycell

Burg. Jansenplein
't Pleintje, De Twee Wezen en Stravinsky zorgen vanaf 18 uur voor een gezellige sfeer op het Burg. Jansenplein met de 'Black Tie Monkey Squad' en verschillende DJ's.

Pastoriestraat
Voor alle salsa liefhebbers (en iedereen die gewoon van lekker dansen houdt!) kun je vanaf 18 uur terecht in de Pastoriestraat bij Salsa Open Air. Met DJ-RadioMASsalsa en de enthousiaste en talentvolle DJ-Lia Latina achter de draaitafel met een mix van o.a. de mooiste Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton en Kizomba beats. Ook zijn er verschillende workshops/optredens: workshop Bachata4Kids & Bachata/Merengue, Bachata en een Cajuns show.

Na 22 uur gaat het feest door met tropical DJ's Rayos de la Fordos & DJ Ronaldo K. Natuurlijk met een heerlijke cocktail erbij.

Brinkstraat: Snooker en poolcentrum & Danscentrum El centro de la salsa
Gooi die heupjes los! Van 20.00 – 21.00 uur kun je meedoen met een Salsa workshop van Danscentrum El centro de la salsa in de Brinkstraat. Daarna diverse salsa latin DJ's: Reggie, Dynamite, Hill & Sabroso

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.