Tropical Night Hengelo

Zaterdag 8 juli 2023 wordt het weer tropisch in de binnenstad van Hengelo!

Drienerstraat: Tropical Streetfood Festival
De lekkerste route naar de Tropical Night is via de Drienerstraat. Deze staat zaterdag 8 juli in het teken van het Tropical Streetfood Festival. Tussen 13 en 20 uur proef je hier de lekkerste hapjes en drankjes, ontdek je de leukste kramen van verschillende winkels uit de Smutsstraat, De Wetstraat en Drienerstraat (de Drie Straatjes), geniet je van muziek en zijn er creatieve en sportieve activiteiten voor de kinderen. Hier lees je meer over het festival.

Appelplein: Beleef de tropen
Heb je geen vakantieplannen naar de tropen dit jaar? Geen paniek, op 8 juli kun je dichterbij huis ook genieten van tropische sferen op het Appelplein tijdens Tropical Night. Met live muziek van Mcvenomofficial en de Rockaholics en heerlijke cocktails waan je je toch even in een andere wereld. Mis het niet!

Willemstraat
Volop gezelligheid in de Willemstraat op zaterdag 8 juli met dj Davolta en dj Raemundo. Ook komt er een mystery zanger en geniet je van lekkere cocktails aan de cocktailbar.

Burg. Jansenplein
Stadscafé De Basiliek, 't Pleintje, De Twee Wezen en Stravinsky zorgen vanaf 18 uur voor een gezellige sfeer op het Burg. Jansenplein met dé coverband met schaamteloze partydrift Achtung en diverse dj's.

Podium marktplein & Brinkstraat: Snooker en poolcentrum & Danscentrum El centro de la salsa
Gooi die heupjes los! Van 14.00 tot 17.00 en van 20.00 – 24.00 uur zijn er verschillende workshops van Danscentrum El centro de la salsa op het podium op het marktplein.

Pastoriestraat
Voor alle salsa liefhebbers (en iedereen die gewoon van lekker dansen houdt!) kun je vanaf 16 uur terecht in de Pastoriestraat bij Salsa Open Air. DJ-Radio Massalsa zorgt samen met een aantal guest dj's voor de hitjes. Ook zijn er workshops en dance shows.

Langestraat
In de Langestraat blijft het lang tropisch! Verschillende dj's, flamingo danseressen, tropische lasershow en Fiesta Longstrita zorgen ervoor dat je hier de hele avond blijft dansen!

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.