Huis & Tuin, Speciaalzaken, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Adolfs Verlichting

Terug naar overzicht
Adolfs Verlichting
Winkelgebied Binnenstad Adres Adolfs Verlichting
de Wetstraat 122
7551 GC Hengelo

Adolfs Verlichting

Adolfs Verlichting, verlichtingsspeciaalzaak vind je in het centrum van Hengelo. In de winkel vind je een unieke collectie verlichting die met zorg wordt samengesteld. Er wordt gewerkt met Europese merken uit o.a. Duitsland, Spanje, Zweden, Italië en natuurlijk uit Nederland. Hierdoor brengen zij een gevarieerde collectie met kwalitatief hoogwaardige lampen in uiteenlopende prijsklassen. Ook is het meestal mogelijk om de lampen naar eigen wens samen te stellen. Adolfs Verlichting werkt met diverse fabrikanten van lampenkappen die zeer uitgebreide mogelijkheden bieden, ook op het gebied van projectverlichting voor bijv. winkel, kantoor of hotel.

Merken

Bij Adolfs Verlichting vind je o.a. de volgende merken Tonone, Prandina, Helestra, MasterLight, Nimbus, Vistosi en Knapstein.

De Wetstraat

Adolfs Verlichting vind je in De Wetstraat in Hengelo. In deze straat vind je meer mooie winkels en speciaalzaken. Toff Kidswear, Banketbakkerij Oonk of Ekoplaza.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.