Beauty & Wellness, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Assink Pure Identity

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Assink Pure Identity
Enschedesestraat 36
7551 EN Hengelo

Assink Pure Identity

Assink Pure Identity is een echt familiebedrijf die nu al vier generaties telt. In 2008 bestond de zaak 100 jaar. Door jarenlang een gestructureerd beleid te voeren ten aanzien van personeel, marketing, uitstraling en vakmanschap heeft Assink een naam in de regio, met inmiddels 2 filialen.

Meer dan alleen knippen

Assink Pure Indentity denkt verder dan alleen knippen. Het gaat om het totaalplaatje, jouw gehele identiteit. Het team staat klaar om het mooiste uit jou naar boven te halen. Natuurlijk met hairstyling en kleur, maar ook met make-up en vooruitstrevende beautybehandelingen. Als jij uitstraalt, hoe je je van binnen voelt, dan straal je. Uiterlijk en innerlijk in complete harmonie. Dat is jouw Pure Identity! Benieuwd welke #look het beste bij jou past? Kom langs! Het Assink Pure Identity team adviseert je graag!

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 12.30 tot 17.30 uur
Dinsdag & woensdag 09.00 tot 17.30 uur
Donderdag 09.00 -tot 20.00 uur
Vrijdag 09.00 -tot 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 16.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.