Beauty & Wellness

Barbershop Baard & Haar

Terug naar overzicht
Barbershop Hengelo
Winkelgebied Binnenstad Adres Barbershop Baard & Haar
Marssteeg 22
7551 DH Hengelo

Barbershop Baard & Haar

Baard & Haar is authentiek en industrieel. Vakmanschap en de man staan op de eerste plaats. Terug gaan naar de tijd dat de man centraal stond bij de barbier en de aandacht kreeg die hij verdiende, niet het risico lopen om je zus of vriendin/vrouw tegen te komen.

In de gemiddelde kapsalon staan de dames centraal en is de man iets wat ze er wel even bij doen. Bij Barber Shop Baard & Haar staat de man centraal en wordt er niet gekletst over haarkleurtjes en roddels uit de showbusiness (tenzij jij die behoefte wel hebt), nee hier kan een man zichzelf zijn en wordt hij geknipt en geschoren zoals dat vroeger ging, een echte barbier en herenkapper voert dit tot in de puntjes perfect uit.

Met echte passie voor het herenvak. In een sfeer waar de man zich op zijn gemak voelt, koffie/biertje/whisky erbij, muziekje erop gewoon mannen onder elkaar.

Openingstijden

Dinsdag 9.30 - 14.00 uur
Woensdag 9.30 - 21.00 uur
Donderdag 9.30 - 21.00 uur
Vrijdag 9.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.