Beauty & Wellness, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Beauty Junkies

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Beauty Junkies
Molenstraat 26
7551 DC Hengelo

Beauty Junkies

Beauty Junkies is de onderneming van Fati en Sevda Acar. De bedrijfsnaam spreekt voor zich; de dames zijn gefascineerd door alles wat met innerlijke en uiterlijke beauty te maken heeft. De schoonheidssalon kun je meer zien als een urban spa. Zij bieden namelijke fijne behandelingen, met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten. Ze verbinden traditionele behandelingen met nieuwe methodes en vertrouwde producten met de laatste ontwikkelingen. Bovendien houden ze zich bezig met de relatie tussen uiterlijk en voeding, beweging en mindfullness. Want voor hen hangt dat allemaal met elkaar samen. Daarom werken ze vanuit een compleet lifestyleconcept, dat is gericht op een combinatie van huidverbetering, nutricosmetics, beautyfood en actief bewegen.

Beauty Award

Wanneer je in balans bent, dan kun je de hele wereld aan. Bij Beauty Junkies draait alles om balans. Dat waarderen de cliënten en horen ze hier vaak. Het is fijn om waardering te krijgen voor iets waarin ze zelf zo geloven. Waardering bleek ook uit twee prijzen waarop ze ontzettend trots zijn. In 2012 werden ze benoemd tot de ‘klantvriendelijkste winkel van Hengelo’ en in 2016 wonnen ze de Beauty Award voor ‘Beste Salon in Nederland’.

De prestigieuze Beauty Award wordt toegekend door een vakkundige jury en is de hoogste gewaardeerde nationale beauty vakjuryprijs. De Beauty Award ontvingen we voor het onderdeel ‘Beauty Salon van het jaar groot’. Voor Beauty Junkies was dit een bevestiging dat het Beauty Junkies-concept bijzonder is en dat ze als ondernemer de juiste keuzes hebben gemaakt.

Ben jij ook een Beauty Junkie? Boek dan een behandeling en kom dan snel een keer bij hen langs.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 15.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.