Huis & Tuin, Deelnemer Hengelo Kado

Brok Interieur

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo

Brok Interieur

Al bijna 90 jaar is deze woonwinkel middenin het centrum van Hengelo gevestigd. Je vindt Brok Interieur aan de Drienerstraat en met ruim 3000 vierkante meter aan designmeubelen kun je hier eindeloos veel inspiratie op komen doen. Ze denken met je mee en helpen graag met een passend en smaakvol advies voor jouw interieur.

Maar, je kunt hier niet alleen terecht voor de inrichting van jouw droomhuis. Ze beschikken namelijk ook over een slaap- en textielafdeling waar ze je advies geven voor het lekkerste bed, de mooiste gordijnen of de meest passende vloer.

Bij Brok Interieur kun je jouw complete droomhuis inrichten, stap gerust eens binnen!

Geschiedenis Brok

Frans Brok ging van meubelmakerij naar meubelwinkel en naast zijn eigen gemaakte meubelen begon hij ook met de verkoop van fabrieksmeubelen, zeil, tapijten en gordijnen. Door grote opdrachten en goede mond-tot-mondreclame groeide het bedrijf.

Nieuwe personeelsleden, stoffeerders en meubelmakers werden aangenomen om aan de vraag naar meubelen te kunnen voldoen. Zoon Gerard trad in 1965 in dienst bij zijn vader. Een aantal jaren later, in 1976 trad zoon Jeroen in dienst bij het bedrijf. In datzelfde jaar nam vader Frans Brok afscheid, de zaak was in goede handen.

Jeroen Brok zette uiteindelijk het bedrijf voort en heeft er o.a. voor gezorgd dat Brok Interieur de winkel is die vandaag de dag te bezoeken is. Door in 2004 de winkel flink te verbouwen en daarmee meer ruimte voor designmeubelen te realiseren, heeft hij Brok Interieur naar een volgend niveau weten te tillen.

In 2019 nam hij afscheid en sindsdien staan Astrid, Ruurd en Jeffrey aan het roer. Ja en ook al is hun achternaam niet Brok, na bij elkaar zo’n 55 jaar aan ‘Brok-ervaring’, zijn zij samen met het vertrouwde Brok Team nog altijd één grote familie.

Meer mooie winkels

Ontdek alle Lokale Helden van Hengelo via deze pagina.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.