Herenmode, Binnenstad

FM Fashion

Terug naar overzicht
FM Fashion
Winkelgebied Binnenstad Adres FM Fashion
Marktstraat 5
7551 DR Hengelo

FM Fashion

Eind 2013 startte FM Fashion als webshop voor exclusieve mannenkleding. Merken als My Brand, Zumo, Dean Rich, Black Bananas en Pure White zorgen voor een gevarieerd maar bijzonder assortiment.

Het concept sloeg aan – en FM Fashion opende niet veel later ook een fysieke winkel in het centrum van Hengelo. FM Fashion staat voor Fashion For Men en is vooral populair bij jonge, modieuze mannen. Zij kunnen hier een totale outfit shoppen. Van basics, tot speciale items voor tijdens het uitgaan, tot accessoires.

Zij heten je van harte welkom in de winkel en uiteraard veel online shopplezier op de landelijke webshop: www.winkelstraat.nl/boutiques/... of www.fm-fashion.nl

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.