Multimedia, Binnenstad

Fone Zone

Terug naar overzicht
Fone Zone
Winkelgebied Binnenstad Adres Fone Zone
Nieuwstraat 18
7551 CW Hengelo

Fone Zone

Familiebedrijf Fone Zone beschikt over vijf vestigingen waar je terecht kunt voor reparaties aan jouw smartphone, gsm en tablet.

Fone Zone's vestigingen bevinden zich in:

Den Bosch
Tiel
Barneveld
Veenendaal
Hengelo

Reparaties

Fone Zone is opgericht in 2012 en staat sindsdien bekend als dé specialist in het repareren van mobiele telefoons en smartphones. Zij werken met originele onderdelen en garanderen je de hoogste kwaliteit reparaties en service. Hun vakkundige reparateurs hebben je telefoon in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. De meest voorkomende reparaties die ze uitvoeren zijn:

  • Reparaties aan het scherm
  • Reparaties aan laadconnectoren
  • Software reparaties

Smartphones van Apple en Samsung worden over het algemeen het meest gebruikt. Het gros van de reparaties die zij uitvoeren heeft dan ook betrekking op één van deze twee merken. Daarnaast kunnen zij ook reparaties uitvoeren op smartphones, tablets en telefoons van de merken HTC, Sony, Huawei, en LG.

Accessoires

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires , onderdelen en overige toebehoren voor ieder merk telefoon of smartphone. Ze voeren hierbij verschillende merken die passend zijn op alle merken en type telefoon. Ze hebben een sterke voorraad in alle vestigingen waardoor er altijd het juiste product aanwezig is. Wil je meer informatie over accessoires? Neem dan contact op of loop een keer binnen in één van de vestigingen.

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 18.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.