Speciaalzaken, Binnenstad

Foto Bertelink

Terug naar overzicht
Foto Bertelink
Winkelgebied Binnenstad Adres Foto Bertelink
Langestraat 20
7551 DZ Hengelo

Foto Bertelink

Onder de Stadhuistoren in Hengelo vind je Foto Bertelink. Naast digitale en analoge fotocamera’s bieden zij ook videocamera’s en een uitgebreide collectie albums en lijsten. In de fotovakzaak vind je vele foto accessoires, lijsten, statieven, tassen en natuurlijk digitale fotocamera's en objectieven. Hiernaast is Foto Bertelink ook expert op het gebied van hoogwaardige optiek waaronder verrekijkers en filters. Als enige zaak in Hengelo hebben zij de mogelijkheid om je digitale en analoge foto's te laten afdrukken op echt fotopapier.

Foto’s laten maken

Een leuke foto van jezelf of een groep laten maken, daar hebben ze bij Foto Bertelink de gelegenheid voor in hun professionele studio. Of als het weer meezit komen ze ook op locatie voor een fotoshoot. Omdat zij zo dicht bij het gemeentehuis zitten maken ze ook pasfoto's met de garantie dat de gemeente hem goedkeurt. En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan komen ze gewoon bij jou langs voor een officiële pasfoto!

Merken

Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Pentax, Samsung, Ricoh, Sigma, Tamron, Tokina, Samyang, Manfrotto, Vanguard, Lowepro, HAMA

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.