Speciaalzaken, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Frans Kaas & Delicatessen

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Frans Kaas & Delicatessen
Wemenstraat 47
7551 EW Hengelo

Frans Kaas & Delicatessen

De lekkerste en beste kazen, hapjes, wijnen en delicatessen in Hengelo! Kwaliteit, ambacht en (h)eerlijk. In het voorjaar van 2016 opende Frans Kaas & Delicatessen de deuren aan de Wemenstraat! Kom proeven van (h)eerlijke kwaliteitsproducten. Ze hebben veel steekproducten uit Twente en de Achterhoek. Prachtige kazen, smakelijke wijnen, verrukkelijke worsten, lekkere hapjes.

Ze bieden een exclusief assortiment aan kazen en delicatessen, grotendeels afkomstig uit België. Verder is het aanbod internationaal, met onder meer Franse en Italiaanse kazen, het ‘kaasbiertje’ Rex, Portugese wijnen en eigen huiswijn. Verder pasta’s, gedroogde hammen, worsten, nootjes en belegde broodjes.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Dinsdag 13.00 - 17.00 uur
Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.