Beauty & Wellness, Binnenstad

Holland & Barrett

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Holland & Barrett
Brink 184
7551 JE Hengelo

Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Ze zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

Je vindt deze winkels van Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben ze momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.

Geschiedenis

De ambitie om Holland & Barrett een plek te laten zijn waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en andere gezondheidsproducten heeft geleid tot een snelle internationale expansie van ons van oorsprong Britse bedrijf.

Sinds de overname van gezondheidsketen De Tuinen in 2003 is Holland & Barrett actief op de Nederlandse markt. Deze overname heeft er niet alleen voor gezorgd dat het assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten flink is uitgebreid, maar heeft ook geleid tot een verduurzaming van het winkelconcept.

Wat onveranderd is gebleven, is het uitgangspunt dat alle producten hun basis vinden in de natuur én hun aandacht voor een persoonlijk en deskundig advies.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.