Damesmode, Binnenstad

Hunkemöller

Terug naar overzicht
Hunkemöller
Winkelgebied Binnenstad Adres Hunkemöller
Nieuwstraat 37
7551 CT Hengelo

Hunkemöller

Lingerie is hen passie. Het is waarvoor zij elke ochtend het bed uitkomen. Het team van zeer getalenteerde ontwerpers zoekt de wereld af om ervoor te zorgen dat ze je alle must have looks kunnen bieden, op precies het juiste moment. Elke nieuwe stijl is liefdevol gemaakt om perfect te passen en de beha-experts in de winkels zijn de beste om jou te voorzien van juist die stijl die perfect bij jou past.

Prijzen

Hunkemöller houdt van wat ze doen en zijn trots op hun producten én mensen. Gelukkig waardeert een aantal zeer belangrijke mensen deze winkel ook, want vanaf 2014 wonnen ze titel Lingerie Retailer van het Jaar in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Ze hebben ook de prijs voor “Webshop van het Jaar” voor heel Europa in de wacht gesleept, maar ook voor Duitsland, Spanje, Frankrijk en Nederland.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.