Huis & Tuin, Deelnemer Hengelo Kado

Ibiza & More

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Ibiza & More
Emmaweg 20
7551 BJ Hengelo

Ibiza & More

Inspiratie nodig voor je interieur? Opzoek naar de leukste cadeaus? Altijd al de sfeer van Ibiza in en rondom het huis willen creëren? Dan ben je bij Ibiza & More at the right place!

Voorliefde voor Ibiza heeft ervoor gezorgd dat Ibiza & More tot leven is gekomen. Jarenlang hebben ze verschillende prachtige plekken mogen bezoeken in Ibiza, waarbij ze veel waardevolle inspiratie hebben opgedaan. Het concept is dan ook om een stukje Ibiza naar Nederland te halen, waarbij ze door middel van directe contacten importeren en daarnaast andere items hebben die gerelateerd zijn aan de Ibiza sfeer.

Merken

Er zijn verschillende merken te vinden in de winkel. Denk hierbij aan Rivièra Maison, Bloomingville, Anna+Nina, My Jewellery, Light and Living, Sluiz Ibiza en veel meer.

Spreekt de Ibiza sfeer jou nou ook helemaal aan? Hou je ook van mooie spullen, cadeaus en is lifestyle, living en interieur helemaal jouw ding, dan moet je snel eens gaan kijken bij Ibiza & More.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.