Binnenstad, Juweliers, Deelnemer Hengelo Kado

Juwelier Knoef

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Juwelier Knoef
Nieuwstraat 15
7551 CS Hengelo

Juwelier Knoef

Juwelier Knoef is voor velen in Hengelo een begrip. Al meer dan 138 jaar gevestigd in de binnenstad van Hengelo en bekend om zijn brede assortiment, constante kwaliteit, prima service en vakkundig advies.

Door in te spelen op de laatste modetrends, hebben zij steeds de meest actuele mode collectie van sieraden en horloges. Sieradenmerken als Mi Moneda, Buddha to Buddha, Joy de la Luz en Bering zijn slechts enkele van de topmerken die staan te schitteren in de etalages aan de Nieuwstraat in Hengelo. Voor elke leeftijdsgroep is er een passend sieraad! Relatie- of trouwringen zijn zeer persoonlijk, waarvoor je dan ook de tijd moet nemen. Ga gerust eens langs, bekijk de diverse collecties en laat je voorzien van een goed advies.

Merken

Juwelier Knoef heeft een uitgebreide collectie van top horlogemerken zoals: Michael Kors, Seiko, Bruno Söhnle, Daniel Wellington, TW-Steel of Kyboe. Met zijn grote actuele collectie van modemerken aan sieraden en horloges kan Juwelier Knoef zich met recht ‘dé fashionjuwelier’ van Hengelo en omstreken noemen.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.