Binnenstad, Juweliers, Deelnemer Hengelo Kado

Juwelier Kwekkeboom

Terug naar overzicht
Juwelier Kwekkeboom Hengelo
Winkelgebied Binnenstad Adres Juwelier Kwekkeboom
Brinkstraat 8
7551 CC Hengelo

Juwelier Kwekkeboom

Kwekkeboom Juweliers wordt al ruim 100 jaar gedragen door een team enthousiaste mensen, gedreven door de passie voor het juweliersvak. De positieve reacties van de klant en de bevlogenheid voor het vak vormen de basis voor de samenstelling van de collecties.

Juwelier Kwekkeboom heeft een zeer uitgebreide collectie. Bekende topmerken in zowel horloges als sieraden zijn breed vertegenwoordigd. Dus er is voor elk wat wils. Ze volgen de mode op de voet en laten onze collectie hierop aansluiten.

Toch kan het voorkomen dat je iets unieks wilt hebben, door de juwelier ontworpen of dat je een bestaand juweel wilt laten voorzien van een persoonlijke touch. Ook dan ben je bij Kwekkeboom Juweliers aan het goede adres.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.