Damesmode, Herenmode, Binnenstad

Laxmi

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Laxmi
Brinkstraat 3
7551 CB Hengelo

Laxmi

Laxmi is een modezaak in het hogere segment, gelokaliseerd in Enschede en Hengelo. Topmerken voor zowel dames als heren worden verkocht in beide Laxmi-winkels met een ruime ‘galerie-achtige’ opzet. Struinend over beurzen in de modesteden van Europa, doen de inkopers van Laxmi inspiratie op om twee keer per jaar een gevarieerde collectie aan te bieden van diverse topmerken en stijlen.

De personen achter Laxmi volgen secuur het continue veranderende modebeeld en anticiperen op de behoefte van een modebewuste doelgroep. Deze groep wordt bij Laxmi bediend middels een brede collectie die varieert van klassiek/degelijk tot trendy/opvallend.

Laxmi onderscheidt zich door een ‘no-nonsense’ beleid, waarbij klantvriendelijkheid en goede service de boventoon voeren. Onder het genot van een echte Italiaanse cappuccino zijn de verkopers jou graag van dienst. Je zult uiteraard optimaal geadviseerd worden in een prettige en sfeervolle ambiance.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.