Damesmode, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Livera

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Livera
Wemenstraat 15
7551 ET Hengelo

Livera

Zij bieden een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode. Livera's eigen merken worden in-huis ontworpen door vakkundige stylisten en bieden veelzijdige lingerie voor elke vrouw, met elk figuur voor ieder moment. Naast het eigen merk Livera, bieden zij ook andere bekende merken aan als Chantelle, Passionata, Femilet, Esprit, Triumph, Maidenform, Beachlife, Sloggi, en Tweka.

Ze zijn met recht trots op hun merkwaarden: expertise, verleidelijk, persoonlijk en gemak. Zij streven er naar vrouwen met de juiste vakkennis en goed advies te voorzien van de beste service. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding willen ze vrouwen voorzien van elegante, uitdagende en sexy lingerie, waardoor een vrouw zich zeker voelt. Want wie mooie en goed passende lingerie draagt, voelt zich beter en straalt dit ook uit.

Met toonaangevende merken zijn ze de beste merkenspeciaalzaak van Nederland in de bodyfashion. Livera heeft altijd de juiste BH voor elk moment en voor elke vrouw!

Ontdek persoonlijkheid, gastvrijheid en service in een van de winkels of online op www.livera.nl

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag & woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.