Damesmode, Kinderen, Binnenstad

Mia's second hand store

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Mia's second hand store
Drienerstraat 27
7551 HK Hengelo

Mia's second hand store

Mia`s second hand store is een gezellige winkel in een van de mooie pandjes aan de Drienerstraat in Hengelo. Een winkel vol mooie tweedehands en vintage kleding, schoenen en accessoires. Een echte winkel vol 'schatten en parels'.

Bij Mia`s verkopen ze de mooiste kleding en schoenen die er ondanks dat ze al zijn gedragen er nog heel goed uitzien. Soms zijn ze zelfs nieuw, iedereen koopt wel eens iets wat er in de winkel super leuk uitziet maar thuis tegenvalt. Of je kledingmaat verandert door verschillende omstandigheden.

En kinderen dragen over het algemeen hun kleding één seizoen en dan zijn ze er helaas alweer uitgegroeid. Hoe leuk is het dat zij ook deze in de winkel aanbieden voor een redelijke prijs om er een ander kind weer in te kunnen laten stralen.

Kleding inbrengen

Vanaf 30 januari t/m 1 juli wordt er voorjaars- en zomerkleding ingenomen. Van 1 augustus t/m 1 december wordt er najaars- en winterkleding ingenomen.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.