Huis & Tuin, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Myoso Bloemen, Planten en Woonaccessoires

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Myoso Bloemen, Planten en Woonaccessoires
Wemenstraat 14A
7551 EX Hengelo

Myoso Bloemen, Planten en Woonaccessoires

Myoso is een gezellige, sfeervolle bloemenwinkel in het centrum van Hengelo, maar heeft zeker meer te bieden dan alleen maar bloemen.

Naast bloemen kan je er ook terecht voor planten en leuke woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld leuke vaasjes, plantenbakjes of bijzondere vogelhuisjes. Dit alles voor een leuke prijs. Bij hen staat service, klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Door het kleine, hechte team bieden ze jou een warm welkom en persoonlijke aandacht, waardoor je graag terug komt. Daarnaast streven ze naar de beste kwaliteit bloemen en planten.

Ook is Myoso gespecialiseerd in bruids- en rouwarrangementen, welke persoonlijk met jou in de winkel of telefonisch besproken kan worden.

Ze leveren aan bedrijven, scholen en andere organisaties boeketten, plantarrangementen of baliestukken. Daarnaast geven ze het gehele jaar workshops met verschillende thema’s.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.