Sport, Binnenstad

NonStop Running

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres NonStop Running
Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo

NonStop Running

Bij hardloopwinkel NonStop Running in Hengelo (voorheen Run2Day Hengelo) vind je de nieuwste en mooiste producten op het gebied van hardlopen.

Wij hebben een ruim assortiment hardloopschoenen, kleding, accessoires, elektronica en sportvoeding van uitsluitend topkwaliteit in huis. Want alleen dan kunnen wij jouw als sporter het beste van dienst zijn.

Ontstaan

NonStop Running is opgericht door Frans en Eva Koevoets, allebei gepassioneerde hardlopers. Sinds 10 jaar hebben zij een hardloopwinkel in Hengelo, gevestigd aan het Bevrijderslaantje 1.

Frans heeft meer dan 25 jaar hardloopervaring en heeft ondertussen al diverse marathons in Nederland en in het Buitenland gelopen. Daarnaast is hij een gediplomeerd hardlooptrainer en geeft wekelijks hardloopclinics en trainingen voor Let’s Run, Bedrijven en bij diverse hardloop atletiekverenigingen.

Eva loopt al meer als 15 jaar met veel plezier hard. Wekelijks is ze te vinden bij haar hardloopclub in Boekelo, waar ze ook actief is voor de activiteitencommissie. Regelmatig doet ze mee aan wedstrijden, zoals een 5km of traint ze voor een halve marathon. Naast het geven van hardloopadvies in de winkel, verzorgt ze ook de administratie voor NonStop Running.

Je kunt bij NonStop Running terecht voor:

* Hardloopschoenen

* Hardloopkleding

* Hardloopaccessoires

* Sportvoeding

* Sporthorloges en GPS systemen

* Hardloopadvies (5,10, marathon etc)

* Loopanalyse

* Hardloopclinics voor bedrijven en particulieren

* Hardloopschema’s

* Medische begeleiding door fysiotherapeut en podoloog

* Teamkleding

* En nog veel meer,

De winkel is volledig ingericht op de beleving van de hardloper, met een speciaal ingerichte hardloopbaan voor de analyse, een ruime schoenencollectie, kleding, sporvoeding en accessoires. De medewerkers helpen je graag met het kiezen van je nieuwe hardloopoutfit.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.