Damesmode, Herenmode, Binnenstad

OPEN32 Hengelo

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres OPEN32 Hengelo
Nieuwstraat 8
7551 CW Hengelo

OPEN32 Hengelo

OPEN32 is een bekende multibrandstore met een 60-tal vestigingen in heel Nederland en in België en Duitsland. Met veel plezier en aandacht voor de klant wordt de collectie bestaande uit jeans en casual kleding van bekende merken zoals G-Star RAW, PME Legend, Madness, Silvercreek, Replay, Vero Moda, Tommy Jeans en Levi’s verkocht.

Of je nou op zoek bent naar een jeans, een top, een overhemd of leuke rok. OPEN32 heeft voor ieder wat wils. Ongeacht je stijl of budget. Wil je meer weten over de geschiedenis of de visie van OPEN32? Klik dan hiernaast.

Geschiedenis

OPEN32 is begin jaren 70 begonnen als kleine boetiek in Arnhem en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met meer dan 60 vestigingen. OPEN32 maakt van shoppen een feestje! Door middel van excellente service, persoonlijke aandacht en een uitgebreide collectie van topmerken krijgt de klant de optimale shopbeleving.

De historie van OPEN32 gaat terug naar begin jaren zeventig: met een oppervlakte van 32m² wordt een boetiek in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem geopend. Vooral de rib- en jeansmode was zeer gewild. Binnen korte tijd werd er daarom uitgeweken naar de naastgelegen ruimte om de collectie verder uit te breiden.

De enorme uitbreiding van de Boetiek32 winkels was in 2001 het startsein voor een naamsverandering. Typerend voor Boetiek32 waren de openheid en laagdrempeligheid. Om die redenen viel de keuze op de nieuwe naam OPEN. In de daaropvolgende jaren werden een groot aantal Levi’s – en Five Pocket winkels overgenomen en gerestyled naar de formule BLUE32. Deze formule was jarenlang onderdeel van OPEN32 en focuste zich op jeans en lifestyle rondom jeans. Voor de herkenbaarheid en ter herinnering aan de 32 vierkante meter waarop het ooit allemaal begon, werd de volledige naam: OPEN32. Een mijlpaal was in 1995 de lancering van het casual modemerk Silvercreek.

Inmiddels is OPEN32 dé multibrandstore voor mannen en vrouwen waar service centraal staat en waar je de beste merken vindt. Er zijn meer dan 60 OPEN32 winkels in Nederland, België en Duitsland. Alle merken zijn tevens verkrijgbaar op OPEN32.nl.

Visie

Shoppen is een feestje, vinden ze bij OPEN32. Daarom doen ze er alles aan om er samen met jou een feestje van te maken. Wie je ook bent, wat je stijl ook is, wat je wensen ook zijn.. als klant ben je erg belangrijk. Bij OPEN32 geven ze advies en stylingtips en staan ze altijd open voor vragen en nieuwe ideeën. Kleding is voor OPEN32 een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Dat blijkt uit hun enthousiasme, de collectie en hun inzet.

Openingstijden

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag (laatste zondag van de maand) 12.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.