Speciaalzaken, Binnenstad

Popeye

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Popeye
Drienerstraat 9
7551 HJ Hengelo

Popeye

Popeye in Hengelo mag zich de beste platenzaak van Nederland noemen! Eigenaar Johan Dollekamp staat met zijn zaak op de eerste plaats van de Top 10 van de website Platendraaier. Oude en nieuwe LP's, CD's en Dvd's: je vind ze hier allemaal. Heb je een bepaalde plaat niet gevonden? Maak je geen zorgen, deze wordt ter plekke voor je besteld.

En ben je op zoek naar een leuk cadeau of zoek je nieuwe muziek voor jezelf? Door Johans uitgebreide ervaring met muziek kan hij je álles vertellen over álle muziek. Een goed advies is daarom zo gemaakt. Zijn liefde voor muziek blijkt overigens niet alleen uit zijn producten die hij verkoopt, maar ook uit de muzikanten die regelmatig in of voor zijn winkel een deuntje spelen!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11.30 - 17.00 uur
Woensdag 11.30 - 17.00 uur
Donderdag 11.30 - 17.00 uur
Vrijdag 11.30 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.