Damesmode, Binnenstad

Purdey

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Purdey
Enschedesestraat 2
7551 EM Hengelo

Purdey

Sinds de opening van de eerste winkel in 1980, staat het Nederlandse modemerk Purdey voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie. Met gevoel voor stijl, oog voor detail en liefde voor het product, ontwerpen en ontwikkelen ze al meer dan 35 jaar stijlvolle en draagbare collecties, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Purdey.

Van stijlvol chic tot smart casual of een mix van beide; Purdey is hét merk om te blijven variëren. De collecties bieden een passende outfit voor elk moment. Elk seizoen opnieuw creëren zij modieuze en elegante items van mooie materialen, draagbaar van werk tot weekend en weer terug.

Zorg & aandacht

Bij Purdey denken ze in stijl in plaats van in trends en geloven ze in mooi ontworpen en vrouwelijke producten met een optimale pasvorm. Ze zijn ervan overtuigd dat een mooie en persoonlijke stijl begint met een goed ontwerp. Purdey's items zijn met zorg en aandacht gemaakt en geven de ruimte om te variëren.

Kom eens langs

Purdey telt inmiddels 22 winkels verspreid over heel Nederland. In elke winkel staan kledingadviseurs klaar voor persoonlijk en passend modeadvies. Wil je graag eens wat extra aandacht of tips? Maak een afspraak met een Personal Shopper voor een persoonlijke styling in één van de winkels.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag (laatste zondag van de maand) 13.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.