Beauty & Wellness, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Roshalo Brows

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Roshalo Brows
Wemenstraat 16
7551 EX Hengelo

Roshalo Brows

Viviana Alagueno Andrade, eigenaresse Salon Roshalobrows, heeft haar passie gevonden en dat wil ze graag laten zien. Haar gedrevenheid is terug te zien in de perfectie waarmee ze een permanante make-up behandeling uitvoert, en natuurlijk een geweldig resultaat want dat is waar het uiteindelijk om draait. Een tevreden klant is immers een ambassadeur voor de salon.

Haar professionele PMU training heeft ze gevolgd bij PhiBrows. Hier heeft Viviana haar basis vaardigheden voor Permanente Make up verkregen. Door haar gedrevenheid heeft ze deze techniek tot in de puntjes geperfectioneerd. Ze nodigt je graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Alleen op afspraak

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.