Beauty & Wellness, Binnenstad

Salon Skin Glow

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Salon Skin Glow
Drienerstraat 41
7551 HK Hengelo

Salon Skin Glow

Inge is eigenaar en werkt voornamelijk als schoonheidsspecialiste bij Salon Skin Glow. Ook zul je haar veel tegenkomen in de winkel waar ze het heerlijk vindt om mensen te adviseren op gebied van huidverzorging. Zoek je het perfecte product voor jouw huidtype of huidprobleem, dan kun je zeker bij Inge terecht. Ze vertelt je alles wat je maar wil weten over huidverzorging en mooie beautyingrediënten.

Bindweefselmassage

In de loop der jaren heeft Inge zich verdiept in de Cosmetische Bindweefselmassage van het gezicht. Deze prachtige behandeling biedt veel voordelen en brengt (en houdt!) de huid in topconditie. Inge vindt het geweldig om deze kennis nu over te dragen aan haar collega’s en traint hen in het perfectioneren van deze behandeling.

Naast haar werkzaamheden in de winkel en de salon houdt ze zich achter de schermen veel bezig met de website, webshop en social media.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.30 uur
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.