Damesmode, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Saluti Mode

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Saluti Mode
Brinkstraat 10
7551 CC Hengelo

Saluti Mode

Saluti is een unieke, kleinschalige en authentieke dameskledingzaak in hartje centrum van Hengelo.

Voor elke vrouw de juiste outfit

Al ruim 20 jaar is Saluti een vertrouwd beeld aan de Brinkstraat 10. In deze gezellige straat zijn meer zelfstandige ondernemers gevestigd die vol enthousiasme hun bedrijf runnen. Door de samenstelling van de merken en de bijpassende accessoires hebben we voor elke vrouw de juiste outfit. Deze outfit is modieus, draagbaar en comfortabel.

Het team

Het team staat voor een persoonlijke en eerlijke benadering, is zeer klantgericht en bied een goede service. Bij Saluti wordt je deskundig geholpen en is er oog voor een goede pasvorm en een hoogwaardige kwaliteit. Dit alles combineren zij graag met een gezonde dosis gezelligheid.

Private Shopping

Speciaal voor klanten die behoefte hebben aan privacy en persoonlijkheid of wanneer tijd de spelbreker is. Je kunt buiten de normale openingstijden de winkel bezoeken (op afspraak) en je hebt de winkel voor jou alleen. Dit mag natuurlijk ook met een gezellige groep zijn, waarbij de drankjes en hapjes klaar staan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.