Beauty & Wellness, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Shellac4u

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Shellac4u
B.P. Hofstedestraat 16
7551 DG Hengelo

Shellac4u

Shellac4u is importeur en leverancier van hoogwaardige Shellac van CCO Nail Gel en GELZZ in meer dan 300 kleuren. De Shellac kan in 30 seconden worden uitgehard onder een LED lamp, of in 120 seconden onder een UV lamp. De base en topcoat, evenals alle Shellac-kleuren, kunnen ook in combinatie met veel andere merken worden gebruikt.

Inmiddels is in de UK en Australië Shellac van CCO al een grote hit, en sinds begin 2014 ook in Nederland geïntroduceerd. Sinds 2018 importeren zij ook het merk GELZZ, zowel in shellac als in Polyacryl Gel.

Shellac4U staat garant voor een hoogwaardig product. Omdat de Shellac van CCO Nail Gel en Gelzz alleen online, in de winkel en tijdens diverse beurzen wordt verkocht zijn de prijzen ten opzichte van vergelijkbare Shellac producten bijzonder scherp te noemen.

Voor elk type nagel

Shellac van CCO en Gellz zijn geschikt voor alle type nagels. Ook nagelbijters boeken grote successen bij het gebruik van Shellac van CCO en Gelzz. Mooie verzorgde nagels zijn op deze manier voor iedereen weggelegd!

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden click & collect

Afhalen op afspraak

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.