Damesmode, Herenmode, Kinderen, Binnenstad

Shoeby Hengelo

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Shoeby Hengelo
Markt 3
7551 CG Hengelo

Shoeby Hengelo

Zijn wie je bent. Dat is misschien wel het allerbelangrijkste in je leven. Wij geloven dat mensen pas echt gelukkig zijn als ze zichzelf zijn. En het mooie: we zijn allemaal uniek. Mode gaat over de expressie van jouw unieke identiteit. Van wie je bent. Daarom is het dragen van de juiste kleding zo belangrijk. Maar hoe kies je die? Wat past bij jou? Wat maakt jouw uniek? Hoe geef je uitdrukking aan wie je bent? Of wie je wilt zijn?

Daarom is er Shoeby. Shoeby begint bij jou. Bij wie jij bent. Wij willen samen met jou een stijl vinden die jou in je kracht zet en laten stralen. Together we find the perfect you.

Personal Styling

Soms heb je een beetje hulp nodig om te ontdekken wat het best bij je past. Shoeby is het eerste modemerk dat niet alleen prachtige eigen collecties brengt, maar je vooral helpt om de juiste keuzes te maken. Om er goed uit te zien. Meer dan 600 professioneel opgeleide personal stylists helpen jou bij het zoeken van de perfecte look, zodat jij je goed voelt. We are here.

Close to You

Wij zijn altijd dichtbij. Zo staan onze personal stylists altijd voor je klaar, in één van onze 225 stores en online. Handig als je naar een eerste date moet en toch een beetje twijfelt. Of als je een sollicitatiegesprek hebt. Maar ook gewoon voor het eerste dagje strand als de bruine teint nog ontbreekt. Here for you!

Collection Style: Sophisticated Streetstyle

Shoeby ontwerpt haar eigen collecties. Mieke en Jill van Deursen zetten samen met een team van designers een eigen modestijl neer, gebaseerd op de laatste trends. Grafische vormen en onverwachte combinaties met een unieke twist. Dit maakt onze collecties anders en herkenbaar. We noemen dat ook wel sophisticated streetstyle.

What’s out there?

Jezelf kleden begint vaak bij inspiratie. Wat dragen anderen? Wat is on trend? Welke subculturen zijn er die jouw inspirerende ideeën kunnen geven om je eigen stijl te vinden. Daarom verzamelen we wereldwijd ideeën over fashion en over wat alle verschillende subculturen in de wereld dragen. Ter inspiratie, om op ideeën te komen en om jou te helpen je eigen stijl te vinden.

Meer informatie

shoeby.nl
074-2069994

Openingstijden

Maandag 11.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.