Optiek & Audiciën, Deelnemer Hengelo Kado

Ter Braak Optiek

Terug naar overzicht
Adres Ter Braak Optiek
Industriestraat 52
7553 CR Hengelo

Ter Braak Optiek

Wil je een nieuwe bril of zonnebril? Ga dan naar Ter Braak Optiek in Hengelo.

Er zijn twee vestigingen waar je terecht kunt. Zowel in de vestiging aan de Industriestraat 52 (’t Esrein) als in de vestiging aan de Christiaan Langefeldstraat 46 (Hasselo) kun je de collecties bekijken.

Ze hebben een uitgebreide en modieuze collectie brillen en zonnebrillen. Bovendien kunnen zij je, als je dat wenst, informeren en adviseren over brillenglazen en contactlenzen.

In de winkel vind je een groot aanbod van brillen van verschillende merken. De perfecte bril, zul je hier zeker vinden. Daarnaast maken ze gebruik van de modernste oogmeetapparatuur, waarmee jouw ogen zeer nauwkeurig gemeten kunnen worden. Zo kunnen jullie samen een passende optische oplossing vinden.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden - Click & Collect

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.