Hobby & Vrije tijd, Binnenstad

Wijnwinkel I Like Wine

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Wijnwinkel I Like Wine
Enschedesestraat 6
7574 PB Enschede

Wijnwinkel I Like Wine

In de winkel vind je heel veel lekkere wijnen uit verschillende landen en van verschillende druifsoorten. Maar ook voor wijnrekken, accessoires en geschenken, eigenlijk alles om je wijnen mooi in op te slaan of te presenteren ,kan je bij I Like Wine terecht.

Wijnpas

Naast de vele wijnen heeft I Like Wine ook een nieuw, uniek concept. Je kan er een wijnpas kopen. Met deze pas kan je je zelf uitgekozen fles wijn opdrinken op één van de volgende terrassen in Hengelo: De Appel, 't Uurwerk, Neutje, The Three Musketeers of De Blauwe Engel. Op deze manier heb je keuze uit veel meer verschillende wijnen dan vaak op de kaart staan. De pas kost 13,50 en is dus inclusief een fles wijn naar keuze.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.