Winkelcentrum Slangenbeek

Terug naar overzicht
Winkelgebied Winkelcentrum Slangenbeek Adres Winkelcentrum Slangenbeek
Straatsburg 14
7559 NM Hengelo

Winkelcentrum Slangenbeek

In het midden van de wijk Vossenbelt bevindt zich het vernieuwde Winkelcentrum Slangenbeek. Het is een modern winkelcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Op het terrein rondom heb je volop parkeermogelijkheden. Met een ruim aanbod aan winkels, een gezondheidscentrum, een wijkcentrum en een afhaalpizzeria met grill-room is er voor ieder wat wils!

In Winkelcentrum Slangenbeek heb je keuze uit twee supermarkten: Albert Heijn en Dirk van den Broek. Direct naast de supermarkt is er een verse bakker, een Kruidvat en Hip & Crea, een cadeauwinkel met leuke cadeau-artikelen. Tevens worden hier regelmatig creatieve workshops gegeven. Je kan in het winkelcentrum ook je haren laten doen bij Aframia Haarmode. Verder is er een Primera beschikbaar, en via reisbureau VakantieXperts kun je een leuke reis boeken. Voor het afhalen van een kant en klare maaltijd kun je terecht bij Pizeria slangenbeek.

Naast winkels vind je in Winkelcentrum Slangenbeek ook het Gezondheidscentrum Slangenbeek, met huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut en tandartspraktijk.

Bereikbaarheid

Winkelcentrum Slangenbeek is gelegen in Hengelo Noord en is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Er bevindt zich een bushalte bij het winkelcentrum. Slangenbeek is gezien de afstand ook vanaf Borne makkelijk, snel en goed te bereiken. De snelweg is gelegen op ca. 5 minuten rijafstand.

Openingstijden

Maandag t/m zondag 9.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.