Beauty & Wellness, Binnenstad

Yogastudio Namaste

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Yogastudio Namaste
Steijnstraat 6
7551 GJ Hengelo

Yogastudio Namaste

Bij Yogastudio Namaste vind je yoga waar jij je goed bij voelt. Daarom bieden ze je veel keus. Misschien heb je na verloop van tijd één favoriete yogastijl, misschien vind je juist afwisseling leuk. Tip: doe een functional training voorafgaand aan je yogales. Een mooie manier om je conditie op te bouwen. Kijk op de website voor de verschillende yogastijlen, het volgen van een proefles of aanmelden.

Praktische info

De ingang van de eerste zaal bevindt zich aan de achterkant van het pand. Vanaf de Cronjéstraat (zijstraat van Wemenstraat) kun je binnen komen. De fietsen kunnen op ons eigen terrein geparkeerd worden. Op de Steijnstraat en de Cronjéstraat geldt een blauwe zone. De parkeerplaats bij de Hema is ook zeer dichtbij. Vanaf 18:00 uur is parkeren gratis.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.