Diversen, Muziek, Kerst

Kerstmiddag

Terug naar overzicht
Datum zo 24 dec. Locatie Verschillende locaties in Hengelo

Kerstmiddag

Of je nou in Hengelo woont, hebt gewoond of heel ergens anders vandaan komt: de middag voor Eerste Kerstdag staat bij veel (oud-)Tukkers met een dikke rode stift omcirkeld in de agenda. Het centrum van Hengelo loopt al jaren vol met duizenden bezoekers voor de traditionele kerstmiddag. Wat ooit in 1980 begon als spontaan feestje bij café De Appel is in al die jaren onderdeel geworden van het dna van Hengelo.

Waar?

Bij bijna alle cafés in Hengelo kun je terecht om kerstmiddag te vieren! Kijk vooral even op de website of Facebook/Instagrampagina van het café waar jij naar toe wil. Daar lees je meer over eventuele kaarten, toegangsprijzen en tijden. Hieronder vind je een overzicht van de bij ons bekende cafés waar kerstmiddag wordt gevierd:

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.