Ladies Only Event - Summer Edition

Terug naar overzicht
Datum di 25 jun. t/m wo 26 jun. Locatie Prins Bernhardplantsoen

Hengelo

Openingstijden:

Dinsdag 4 juni 19.00 tot 22.00 uur
Woensdag 5 juni 19.00 tot 22.00 uur

Ladies Only Event - Summer Edition

Honderden vrouwelijke bezoekers genieten elke keer weer van alles wat het Ladies Only Event te bieden heeft, het motto is dan ook “Shop till you drop”. Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van de laatste modetrends, je krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Complete metamorfoses vinden er plaats!

Op dinsdagavond 25 juni en woensdagavond 26 juni ben je van harte welkom op de zomer editie van het Ladies Event 2024. Vanaf 19:00 uur is het Prins Bernhardplantsoen open voor jou als bezoeker. Via de hoofdingang tegenover de schouwburg kun je het terrein op. We hebben rondom de vijver een speciale looproute voor je gemaakt zodat je geen stand mist. Halverwege de route hebben we een gezellige terras ingericht waar je kunt genieten van live muziek en natuurlijk de lekkerste drankjes.

Programma

Het Ladies Only Event begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur op beide avonden. Onder het genot van een hapje en drankje kun je naast het shoppen genieten van live muziek. De entree voor deze editie is gratis. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs met je vriendinnen, collega’s, moeder of zussen!

Deelnemers

Benieuwd welke deelnemers er aanwezig zijn? Kijk dan op de website van het Ladies Only Event.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.