Ladies Only Event Special Edition

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 06 sep. Locatie Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Ladies Only Event Special Edition

Honderden vrouwelijke bezoekers genieten elke keer weer van alles wat het Ladies Only Event te bieden heeft, het motto is dan ook “Shop till you drop”. Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van de laatste modetrends, je krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Complete metamorfoses vinden er plaats!

2013

Evenso is in 2013 begonnen met het organiseren van het Ladies Only Event. Inmiddels is het Ladies Only Event uitgegroeid tot een prachtig event, en daar zijn we best wel een beetje trots op. In 2013 zijn we in de workshopruimte van Ondernemershuis H10 in Hengelo begonnen met 65 bezoekers en 12 exposanten, in 2017 is dit uitgegroeid naar 650 bezoekers en meer dan 50 exposanten. Vrouwen ervaren het Ladies Only Event als een echt avondje uit, een totaalbeleving van winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren.

Programma

Het Ladies Only Event begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur op beide avonden. Onder het genot van een hapje en drankje kun je naast het shoppen genieten van live muziek. De entree voor deze editie is gratis. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs met je vriendinnen, collega’s, moeder of zussen!

Deelnemers

Benieuwd welke deelnemers er aanwezig zijn? Kijk dan op de website van het Ladies Only Event.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.