Muziek

Rock ’n Roll in Nederland

Terug naar overzicht
Datum vr 21 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na een volledige uitverkochte eerste theatertour – FF Tussen Ons – gaat Snelle wederom de theaters in! Samen met De Lieve Jongensband gaat hij op tour met Rock 'n Roll In Nederland. Hij kijkt ernaar uit om weer terug te keren naar het theater en de verhalen achter zijn liedjes te delen met het publiek. Het wordt een avond vol muziek, humor en een vleugje cynisme over het popsterrenleven in Nederland. Verwacht een heerlijke avond waarbij Snelle niet alleen zijn oude hits laat horen, maar ook nummers van zijn nieuwste album Achtentwintig.Start kaartverkoop: woensdag 8 mei om 12.00 uur

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit Reünie. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het grote succes door met de hits Smoorverliefd, 17 Miljoen Mensen (met Davina Michelle), De Overkant (met Suzan & Freek), In De Schuur (met Ronnie Flex) en Papa Heeft Weer Wat Gelezen (met Thomas Acda). Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album ‘Lars’ kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit Blijven Slapen met Maan, waarvoor ze later een Top 40 Award en een Edison Award wonnen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 40,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.