Datum za 08 jul. Locatie Binnenstad Hengelo

Tropical Night Hengelo 2023

Zaterdag 8 juli wordt het weer tropisch in de binnenstad van Hengelo! Kom ook en geniet van muziek in tropische sferen. Gooi je heupen los en dans mee op de klanken van salsa, merengue of kizomba. Liever chillen met een tropisch drankje? Ook dat kan! Kijk hier voor een overzicht van wat er te doen is.

Tropical Streetfood Festival

De Drienerstraat staat op zaterdag 8 juli in het teken van het Tropical Streetfood Festival. Tussen 13 en 20 uur geniet je hier van de lekkerste hapjes en drankjes, ntdek je de leukste kramen van verschillende winkels uit de Smutsstraat, De Wetstraat en Drienerstraat (de Drie Straatjes), geniet je van muziek en zijn er creatieve en sportieve activiteiten voor de kinderen. Meer info over het festival vind je hier.


Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.