Hengelo Kado: origineel eindejaarsgeschenk voor bedrijven

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je medewerkers tijdens de feestdagen? Geef dan Hengelo Kado! Dé cadeaukaart die bij meer dan 135 Hengelose ondernemers te besteden is. Niet alleen een origineel cadeau, je steunt er ook de lokale ondernemers mee.

Wat is Hengelo Kado?

Hengelo Kado is een cadeaukaart die verkrijgbaar is in elke gewenste waarde tussen € 5,- en € 150,- en te besteden is bij ruim 135 deelnemende Hengelose ondernemers. Na uitgifte is de kaart vijf jaar geldig. Met deze cadeaukaart geef je een avondje uit, een diner, een mooi boek of een ander cadeau. De ontvanger kan zelf kiezen!

Deelnemers

Meer dan 135 Hengelose ondernemers doen inmiddels mee met de Hengelo Kadokaart. Van horeca tot mode, van (woon)accessoires tot kappers. In elk segment is er wel een deelnemer te vinden.

De complete deelnemerslijst vind je op deze pagina.

Waarom Hengelo Kado

Naast dat het een uniek cadeau is, steun je er ook de lokale ondernemers mee. Landelijk zijn er vele verschillende soorten cadeaubonnen die overal in Nederland in te wisselen zijn. De Hengelo Kadokaart kan alleen bij aangesloten, Hengelose ondernemers ingewisseld worden. Hierdoor zorgen we ervoor dat de bestedingen in Hengelo blijven.

Voordelen Hengelo Kado:

  • Je koopt lokaal;
  • Je hebt een origineel cadeau voor je medewerkers of zakenrelaties;
  • Je ondersteunt winkels en horecazaken in Hengelo;
  • Je geeft een cadeau met een maatschappelijk tintje.

Zo heb je een uniek cadeau voor je medewerkers of zakenrelaties, mét een maatschappelijk tintje: je ondersteunt vele Hengelose ondernemers in de retail, horeca en vrijetijdssector.

Deelnemende bedrijven betalen geen commissie, deze en overige kosten worden gedragen door Hengelo Promotie, Stichting Centrummanagement Hengelo, Gemeente Hengelo en de Provincie Overijssel.

Personaliseren

Hengelo Kado wordt geleverd in een feestelijke cadeauverpakking. Wil je een aangepaste verpakking met bijvoorbeeld bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap? Dat kan! Neem dan contact met Hengelo Promotie op via 074 - 250 10 80 of hengelokado@hengelopromotie.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kosten.

Bestellen

Wil je Hengelo Kado bestellen? Vul dan het bestelformulier in en mail deze naar hengelokado@hengelopromotie.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hengelo Promotie via 074 – 250 10 80 of hengelokado@hengelopromotie.nl.

Let op: levertijd is afhankelijk van de aantallen, maar wij hanteren minimaal 3 werkdagen vanaf moment van bestellen (indien wij verwachten dat het langer duurt dan 3 werkdagen nemen wij contact op). Lees ook even de algemene voorwaarden voor bestellen.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.