Hengelo Kado: origineel eindejaarsgeschenk voor bedrijven

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor je medewerkers tijdens de feestdagen? Geef dan Hengelo Kado! Dé cadeaukaart die bij 130 Hengelose ondernemers te besteden is. Niet alleen een origineel cadeau voor je medewerkers, je steunt er ook de lokale ondernemers mee.

Waarom Hengelo Kado

Wees loyaal, koop lokaal is meer dan ooit van belang. Er bestaan vele landelijke cadeaubonnen die overal in Nederland te verzilveren zijn. Hengelo Kado kan alleen bij lokale, Hengelose ondernemers ingewisseld worden. De deelnemende bedrijven betalen geen commissie, deze en overige kosten worden gedragen door Hengelo Promotie, Stichting Centrummanagement Hengelo, Gemeente Hengelo en de Provincie Overijssel.

Voordelen Hengelo Kado:

  • Je koopt lokaal;
  • Je hebt een origineel cadeau voor je medewerkers;
  • Je ondersteunt de winkels en horecazaken in Hengelo;
  • Je geeft een cadeau met een maatschappelijk tintje.

Zo heb je een uniek kado voor je medewerkers of zakenrelatie, mét een maatschappelijk tintje: je ondersteunt vele Hengelose ondernemers in de retail, horeca en vrijetijdssector.

Bestellen

Wil je Hengelo Kado bestellen? Vul dan het bestelformulier in en mail deze naar hengelokado@hengelopromotie.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hengelo Promotie via 074 – 250 10 80 of hengelokado@hengelopromotie.nl.

Let op: levertijd is afhankelijk van de aantallen, maar wij hanteren minimaal 3 werkdagen vanaf moment van bestellen (indien wij verwachten dat het langer duurt dan 3 werkdagen nemen wij contact op). Lees ook even de algemene voorwaarden voor bestellen.

Wat is het precies?

Hengelo Kado is een digitale cadeaukaart die verkrijgbaar is in elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,- en na uitgifte twee jaar geldig is. Hengelo Kado is inmiddels bij 130 ondernemers in Hengelo te besteden.

Een overzicht van deelnemers vind je op deze pagina en op deze pagina lees je meer over Hengelo Kado.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.