Geef Hengelo Kado: origineel eindejaarsgeschenk voor bedrijven

Ben jij nog op zoek naar een origineel kado voor je medewerkers tijdens de feestdagen? Geef dan Hengelo Kado! De digitale kadokaart die bij meer dan 120 Hengelose ondernemers is te besteden. Niet alleen een origineel kado voor je medewerkers, je steunt er ook de lokale ondernemers mee.

Waarom Hengelo Kado

Wees loyaal, koop lokaal is meer dan ooit van belang in deze tijd. Er bestaan vele landelijke kadobonnen die overal in Nederland te verzilveren zijn. Hengelo Kado kan alleen bij lokale, Hengelose ondernemers ingewisseld worden. De deelnemende bedrijven betalen geen commissie. Voordelen Hengelo Kado:

  • Je koopt lokaal
  • Je hebt een origineel kado voor je medewerkers
  • Je ondersteunt de winkels en horecazaken in Hengelo
  • Je geeft een kado met een maatschappelijk tintje

Geef nu je bestelling voor Hengelo Kado door!

Geef Hengelo Kado aan je medewerkers. Een uniek en lokaal kado voor iedereen. Leuk om te geven en om te krijgen.
Ga naar bestelformulier

Koop lokaal

Er bestaan vele landelijke kadobonnen die overal in Nederland te verzilveren zijn. Hengelo Kado kan alleen bij lokale, Hengelose ondernemers ingewisseld worden. De deelnemende bedrijven betalen geen commissie, deze en overige kosten worden gedragen door Hengelo Promotie, Stichting Centrummanagement, Gemeente Hengelo en de provincie Overijssel.

Zo heb je een uniek kado voor je medewerkers of zakenrelatie, mét een maatschappelijk tintje. Je ondersteunt hiermee namelijk vele Hengelose ondernemers in de retail, horeca en vrijetijdssector.

Wat is het precies?

Hengelo Kado is een digitale kadokaart die verkrijgbaar is in verschillende waarden. De kadokaart is na uitgifte twee jaar geldig. Hengelo Kado is inmiddels bij meer dan 100 ondernemers in Hengelo te besteden. Een overzicht van deelnemers vind je op deze pagina.

Personaliseren

Hengelo Kado zit in een luxe kadoverpakking. Wil je echter een aangepaste verpakking met bijvoorbeeld je bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap? Dat kan, geef dit aan op de bestellijst dan nemen wij contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bestellen

Wil je Hengelo Kado bestellen? Vul dan het bestelformulier in en mail deze naar hengelokado@hengelopromotie.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hengelo Promotie via 074 – 250 10 80, hengelokado@hengelopromotie.nl of kijk op deze pagina voor meer informatie voor zakelijke bestellingen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.