5 leuke koffieplekjes in Hengelo

Cappuccino, espresso, flat white of een latte. Wie houdt er niet van. Wij hebben 5 leuke tips voor koffietentjes in Hengelo.

Terug naar overzicht

Broodjes & koffiebar RølleSmølle

“Today’s good mood is sponsored by coffee”. Voor hét Fika-momentje moet je bij RølleSmølle zijn. Maar wat is Fika dan? Een momentje om lekker rustig aan te doen en te genieten van de mooie momenten in het leven. Onder het genot van een heerlijke kop koffie met een lekker broodje ben je bij RølleSmølle aan het juiste adres!

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9 tot 17 uur

Rollesmolle Hengelo

STOET Hengelo

Een plek om waar je bijpraat en ontmoet, waar je met een boek een bakkie doet, waar het even niet meer moet. Dat is STOET. Deze heerlijke plek vind je in de Bibliotheek en is echt een plek om even lekker neer te ploffen en te genieten van een lekker bakkie. Kinderen vermaken zich hier ook prima, dus dat wat wil je nog meer!

Koffie bij STOET Hengelo

Lust, Bakery & Bistro

Lust Bakery & Bistro is de perfecte plek voor een kop koffie of thee met iets heerlijks uit eigen keuken. Maar ook voor een uitgebreide high tea ben je hier aan het juiste adres. Ook leuk met kinderen!

Openingstijden: maandag & dinsdag 11 tot 17 uur, woensdag t/m zondag 11 tot 24.00 uur

Gustaf

Aan het einde van de Wemenstraat vind je Gustaf. Al ruim 70 jaar een begrip in Hengelo! In de koffiehoek of op het terras geniet je van koffie met wat lekkers erbij. En ook zin in wat lekkers voor thuis? Loop dan even de bakkerij in en neem heerlijk gebak mee.

Openingstijden: maandag t/m zaterdag 8 tot 17 uur

Koffie bij Gustaf Hengelo

Kaldi

Kaldi heeft vestigingen verspreid over het hele land en gelukkig voor ons ook eentje in Hengelo! Aan de Wemenstraat kun je terecht voor koffie in alle soorten en maten. Een espresso, cappuccino of latte macchiato krijg je hier van de beste kwaliteit. Ze maken gebruik van de Kaldi taste, daarbij heb je de keuze uit een milde koffie, een rijke koffie en een sterke koffie.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9.30 tot 17 uur

Koffie bij Kaldi Hengelo
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.