Blog

5 leuke koffieplekjes in Hengelo

Cappuccino, espresso, flat white of een latte. Wie houdt er niet van. Vandaag, op de Dag van de Koffie, delen wij 5 leuke koffietentjes in Hengelo. Hier kan je terecht voor een kop heerlijke koffie.

Terug naar overzicht

Broodjes & koffiebar RølleSmølle

“Today’s good mood is sponsored by coffee”. Voor hét Fika-momentje moet je bij RølleSmølle zijn. Maar wat is Fika dan? Een momentje om lekker rustig aan te doen en te genieten van de mooie momenten in het leven. Onder het genot van een heerlijke kop koffie met een lekker broodje ben je bij RølleSmølle aan het juiste adres!

Meesterlijke Koffie & Thee

Meesterlijke Koffie & Thee: dé speciaalzaak voor een heerlijke kop koffie (en thee!). Deze gezellige zaak aan de Drienerstraat maakt volgens de jaarlijkse AD-test de lekkerste koffie van Overijssel. En dat klopt! Bij de cappuccino krijg je ambachtelijk bonbonnetje. En wil je meer? Kies dan voor een van de heerlijk gebakje of een hartig hapje.

Coffee-Star

In de Bibliotheek vind je Leescafé Coffee-Star. Een fijne plek voor de lekkerste koffie, maar ook thee en lunch. Een plek om bij te praten, te ontspannen of te ontmoeten. En kies ook een keer een special. Yammie! Haal een lekkere koffie, kies een tijdschrift en plof neer in een van de fauteuils. Genieten!

Knetter

Bij Knetter aan de Molenstraat drink je knettergezellig koffie. Een plekje waar je net even anders dan anders kunt zitten. Hier kies je jouw favoriete homemade heerlijks samen met toffe cadeautjes en accessoires. Een winkel vol vrolijke kleuren met een toef zwart en wit.

Kaldi

Kaldi heeft vestigingen verspreid over het hele land en gelukkig voor ons ook eentje in Hengelo! Aan de Wemenstraat kun je terecht voor koffie in alle soorten en maten. Een espresso, cappuccino of latte macchiato krijg je hier van de beste kwaliteit. Ze maken gebruik van de Kaldi taste, daarbij heb je de keuze uit een milde koffie, een rijke koffie en een sterke koffie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.