Blog

Te koop bij Hengelo Promotie

Bij het Toeristisch Informatie Punt van Hengelo Promotie aan de Markt 8, kan je terecht voor fiets- en wandelroutes, informatie over Hengelo en Twente en koop je leuke Hengelose producten.

Terug naar overzicht

Stadhuistoren sleutelhangers

Sinds kort zijn bij Hengelo Promotie toffe sleutelhangers te koop! In de vorm van de stadhuistoren. Een origineel cadeau idee of gewoon voor jezelf. De sleutelhangers zijn gemaakt door een student van het ROC van Twente. Ze zijn te koop voor € 6,95 per stuk.

Baby knisperboekje

Zoek je een origineel kraamcadeau met een Hengeloos tintje? Geef dan het Hengelose baby knisperboekje. Te koop voor € 14,95 per stuk.

Hengelo Kado

Bij Hengelo Promotie koop je de kadokaart: Hengelo Kado. Een digitale kadokaart die je bij een groot aantal winkels en horecazaken in Hengelo kan besteden. Hoe leuk is dat! Dit betekent ook een groot aanbod aan kado's, kleding, sieraden, restaurants en nog veel meer. Koop bij je favoriete winkel en steun hiermee ook nog eens de lokale ondernemer. Hengelo Kado is een digitale kadokaart die verkrijgbaar is in waardes tussen de €5 en € 150. Hengelo Kado is ook te koop via de webshop.

Hengeleut

Wij Hengeloërs zijn sociaal en komen graag bij elkaar op de koffie. Met de Hengeleut koffiesiroop is het heerlijk leuten! Leuk om te geven, te krijgen of zelf van te genieten. Te koop voor € 6,95.

Hengelo vlag

Trots op Hengelo? Bestel dan de blauwwitte Hengelo vlag en hijs om in de vlaggenmast of vlaggenstok. Er zijn 2 formaten beschikbaar: 150 x 225 cm voor €25,- en 100 x 150 cm voor 17,50 euro.

Netwerkkaarten Twente

In Twente zijn mooie en uitdagende routes gecreëerd voor fietsers, wandelaars, mountainbikers, menners en autobestuurders. Of je nou op zoek bent naar rust, natuur, een bruisende stad, unieke Twentse plekken of wel houdt van een stevige route: Twente biedt voor ieder wat moois. Bij het Toeristisch Informatie Punt zijn de verschillende wandel-, fiets, paardrij- en mountainbike netwerkkaarten Twente te koop. De kaarten kosten € 6,95 per stuk.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.