Kunst & Cultuur, Eten & drinken

Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink

Terug naar overzicht
Tuindorphotel Lansink Hengelo
Adres Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink
C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo

Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink


SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij de gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die de gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van het monumentale pand, en je kunt echt tijdloos genieten. De goed gesorteerde wijnkelder maakt de belevenis compleet.

Michelinster

Het restaurant is door Michelin bekroond met één ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. In 2020 kreeg 't Lansink voor het zevende jaar op rij een Michelinster.

Het beste uit de streek, met passie bereid

Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.

Chef's Table

Lars en zijn witte brigade echt aan het werk zien? Dat kan aan Lansink's eigen chef’s table, een unicum in Twente. In een aparte sfeervolle ruimte staan 3 hoge bartafels, met maximaal 18 zitplaatsen. Je kijkt Lars en de andere koks echt op de vingers en ziet hoe jouw gerechten met toewijding tot stand komen.

Wijk Tuindorp 't Lansink

Het hotel en restaurant ligt in de prachtige, historische wijk Tuindorp 't Lansink. Zeker de moeite waard om hier eens een rondje te wandelen. Met de wandelroute Tuindorp 't Lansink kom je langs alle mooie plekken in de wijk.

Aangelicht

't Lansink is 's avonds prachtig aangelicht. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Dit pand is opgenomen in een fiets/autoroute: De Verlichte Route Hengelo. In deze route vind je verschillende mooi aangelichte objecten in Hengelo.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 18.00 - 21.30 uur
Zondag 17.30 - 20.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.