Kunst & Cultuur, Kinderen & Familie, Wandelen & Fietsen

Uitkijktoren Weusthag

Terug naar overzicht
Adres Uitkijktoren Weusthag
Torenlaan
7559 PB Hengelo

Uitkijktoren Weusthag

Breng eens een bezoek aan de Uitkijktoren bij het Weusthagpark. Wanneer je naar boven klimt heb je een prachtig uitzicht over het Weusthag. Gemeten vanaf de grond heeft de toren een hoogte van 22,5 meter. Een wenteltrap voert naarboven en onderweg heb je allemaal kijkgaten waardoor je de omgeving goed kunt blijven zien.

De uitkijktoren is te bereiken vanaf het parkeerplaatsje aan de Torenlaan, ter hoogte van de kleigaten van Rientjes.

Ontdek het Weusthag

Het groene centrum van Hengelo, zo wordt het Weusthag ook wel genoemd. Een plek aan de rand van Hengelo waar van alles te doen is. Loop een rondje door het Weusthagbos, de kinderen kunnen lekker knuffelen met de geitjes bij de kinderboerderij of zich uitleven in het beleefbos. En voor een mooi uitzicht beklim je de uitkijktoren. Meer lezen? Klik dan hier!

Meer informatie

hetweusthag.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.