Eten & drinken, Deelnemer Hengelo Kado

Eetcafé de Blauwe Engel

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Eetcafé de Blauwe Engel
Burgemeester Jansenplein 18
7551 EC Hengelo

Eetcafé de Blauwe Engel

Eetcafé De Blauwe Engel in Hengelo is dé plek voor een eenvoudige of uitgebreide lunch, een heerlijk diner of prima daghap. Ook biedt het café gelegenheid voor een kopje koffie met een krant en natuurlijk kan men hier lekker borrelen of een praatje maken aan de bar.

Bieren van de tap

Met 10 bieren aan de tap, en maar liefst een keuze uit 33 met zorg geselecteerde speciaal bieren op de fles, ook een plek om te genieten van een goed glas bier. Zoek je een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenavond of vriendenweekend, dan is een door De Blauwe Engel georganiseerde bierproeverij een leuk idee. Een bierproeverij is uiteraard ook geschikt voor de niet geoefende bierdrinker. Tijdens een bierproeverij proef je 4 tot 10 bieren in kleine proefglazen. Aantal personen maximaal 20. Optioneel verzorgen ze een passende bierhap bij deze proeverij.

Ook de wijnliefhebber komt aan zijn trekken, met maar liefst 11 verschillende wijnen. Deze wijnen worden exclusief voor De Blauwe Engel geïmporteerd uit vooral Italië. Deze ruime sortering in wijn kun je per fles maar ook per glas bestellen.

Eetcafé De Blauwe Engel bezit een terras met maar liefst 100 zitplaatsen, waar men ook in de winter beschut en verwarmd kan plaatsnemen.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openinsgtijden

Maandag t/m woensdag 10.00 - 00.00 uur
Donderdag 10.00 - 0.100 uur
Vrijdag & zaterdag 10.00 - 02.00 uur
Zondag 10.00 - 23.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.