Toeristisch Informatie Punt

Wil je weten wat er te zien, te doen en te beleven is in Hengelo? Breng dan een bezoek aan het Toeristische Informatie Punt (TIP) aan de Markt 8 in Hengelo. Dé plek voor advies voor een bezoek aan onze stad. Maar ook voor bewoners met een vraag over Hengelo. Bij het Toeristisch Informatie Punt vind je wandelingen, fietsroutes, netwerkkaarten Twente en folders van toeristische bezienswaardigheden. Deze informatie ligt gratis voor je klaar. Ook kun je hier terecht voor Hengelo Kado en de Hengelo vlag.

Uit in Hengelo

Je hoeft je niet te vervelen in Hengelo! Er is voor iedereen op elk moment van de dag wat te doen. Musea, galerieën, tentoonstellingen, een bioscoop, theater, poppodium… Liever naar buiten? Ontdek dan onze wandel- en fietsroutes. Verken het mooiste Tuindorp van Nederland, maak een stadswandeling of beleef de seizoenen in ons mooie Beckum en Oele!

Watermolen Oele

Volop wandel- en fietsroutes verkrijgbaar

Bij het Toeristisch Informatie Punt zijn gratis wandel- en fietsroutes in en om de stad verkrijgbaar. Rondje Hengelo, een wandeling door het mooiste Tuindorp van Nederland of wandelen door Oele. Er is keuze genoeg. En wil je ze liever digitaal? Kijk dan op deze pagina voor alle wandel- en fietsroutes.

Netwerkkaarten Twente

In Twente zijn mooie en uitdagende routes gecreerd voor fietsers, wandelaars, mountainbikers, menners en auto-bestuurders. Of je nou op zoek bent naar rust, natuur, een bruisende stad, unieke Twentse plekken of wel houdt van een stevige route: Twente biedt voor ieder wat moois. Bij het Toeristisch Informatie Punt zijn de verschillende wandel- en fietsnetwerkkaarten Twente te koop. De kaarten kosten € 5,95 per stuk.

Hengelo Kado

Bij Hengelo Promotie koop je Hengelo Kado. Een kadokaart die je bij een groot aantal winkels en horecazaken in Hengelo kan besteden. Hoe leuk is dat! Dit betekent ook een groot aanbod aan kado's, kleding, sieraden, restaurants en nog veel meer. Koop bij je favoriete winkel en steun hiermee ook nog eens de lokale ondernemer. Meer weten of Hengelo Kado en bij welke bedrijven je deze kan inleveren? Lees dan snel verder.


De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.