Toeristisch Informatie Punt

Wil je weten wat er te zien, te doen en te beleven is in Hengelo? Breng dan een bezoek aan het Toeristische Informatie Punt (TIP) aan de Markt 8 in Hengelo. Dé plek voor advies voor een bezoek aan onze stad. Maar ook voor bewoners met een vraag over Hengelo. Bij het Toeristisch Informatie Punt vind je wandelingen, fietsroutes, netwerkkaarten Twente, folders van toeristische bezienswaardigheden en een stadsplattegrond. Deze informatie ligt gratis voor je klaar. 

Toeristisch Hengelo

Je hoeft je niet te vervelen in Hengelo! Er is voor iedereen op elk moment van de dag wat te doen. Musea, galerieën, tentoonstellingen, speelparadijzen, een bioscoop, theater, poppodium… Liever naar buiten? Ontdek dan onze wandel- en fietsroutes. Verken het mooiste Tuindorp van Nederland, maak een stadswandeling of beleef de seizoenen in ons mooie Beckum en Oele!

Ga naar de webshop!

Koop je Hengelo Kadokaart nu in de webshop!
Koop Hengelo Kado in de webshop

Volop wandel- en fietsroutes verkrijgbaar

Bij het Toeristisch Informatie Punt zijn gratis wandel- en fietsroutes in en om de stad verkrijgbaar. Rondje Hengelo, een wandeling door het mooiste Tuindorp van Nederland of wandelen door Oele. Er is keuze genoeg. En wil je ze liever digitaal? Kijk dan op deze pagina voor alle wandel- en fietsroutes.

Netwerkkaarten Twente

In Twente zijn mooie en uitdagende routes gecreerd voor fietsers, wandelaars, mountainbikers, menners en auto-bestuurders. Of je nou op zoek bent naar rust, natuur, een bruisende stad, unieke Twentse plekken of wel houdt van een stevige route: Twente biedt voor ieder wat moois.

Of je nou een korte route pakt, of een meerdaagse, je wordt steeds weer gegrepen door het Twentse landschap. Kies een bestaande tocht, een speciaal gemaakte themaroute of combineer verschillende keuzepunten en maak er helemaal jouw route van. Wandel, fiets, mountainbike of rijd dwars door het coulisselandschap en de prachtige natuur. Ontmoet mensen en beleef de Twentse gezelligheid.

Bij het Toeristisch Informatie Punt zijn de verschillende wandel-, fiets, paardrij- en mountainbike netwerkkaarten Twente te koop. De kaarten kosten € 4,95 per stuk.

Openingstijden en adres

Het Toeristisch Informatie Punt is tot 19 januari 2021 gesloten.

Toeristisch Informatie Punt
Markt 8
7551 CG Hengelo
T : 074 - 250 10 80
E : info@hengelopromotie.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.