Datum zo 19 nov. Locatie Excelsiorhuis
Geerdinksweg 40
7555DN Hengelo

125-jarig jubileum HKSV

Bijzonder jubileum voor Kleindierliefhebbers in Hengelo

De Hengelose Kleindieren Sportfokkers Vereniging (HKSV) viert deze maand haar 125-jarig bestaan. Met dit jubileum is de HKSV niet alleen een van de oudste verenigingen in Hengelo, maar ook een van de oudste verenigingen van kleindierliefhebbers in Nederland. Op zaterdag 18 november 2023 zal burgemeester Drs. Sander Schelberg de opening van de Noabershow verrichten en aandacht schenken aan dit bijzondere jubileum tijdens een gezellige jubileumavond die speciaal voor de leden van de vereniging is georganiseerd.

Het doel van de Hengelose Kleindieren Sportfokkers Vereniging is het in stand houden van zeldzame en oorspronkelijke rassoorten bij hoenders, konijnen en duiven. Dit is een uitdaging waar de leden van deze kleindiervereniging zich vol overgave voor inzetten. Tijdens de Noabershow op zondag 19 november 2023 willen ze graag laten zien wat ze hebben bereikt.

In samenwerking met haar zustervereniging, de KVO 't Raskonijn uit Oldenzaal, presenteert de HKSV tijdens deze Noabershow een selectie van haar mooiste konijnen en sierduiven, evenals oorspronkelijke duiven, aan het publiek in Hengelo. Deze dieren zijn samengebracht in het ‘Excelsiorhuis’ aan de Geerdinksweg 40 in Hengelo.

Belangstellenden zijn van harte welkom om deze dieren te komen bewonderen op zondag 19 november 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie kunt u de website van de HKSV bezoeken: www.hksv.nl

De toegang is gratis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.