Cabaret

30 jaar on stage

Terug naar overzicht
Datum di 05 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage van Najib Amhali. In zijn nieuwe show kijkt Najib terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland: van een flat in Krommenie tot de Ziggo Dome in Amsterdam! U wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, maar ook op de scènes en typetjes die Najib beroemd hebben gemaakt. Najib, hij is er weer helemaal!Let op: Max. 4 kaarten per persoon.

Najib Amhali groeide op in Krommenie en is geboren in Nador (Marokko). Hij won in 1993 met de Comedytrain de Pall Mall Export Prijs. In 1997 speelde hij mee in de musical Eindeloos naast Liesbeth List en Flodder-acteur Coen van Vrijberghe de Coningh. In 1998 won hij zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Hij kreeg de bijnaam 'De Marokkaan uit de Jordaan' en speelde een jaar naast Hans Teeuwen en Kim van Kooten mee in de film Jezus is een Palestijn. In 2002 had hij een rol in Theo van Gogh’s televisieserie Najib en Julia. Hij speelde tevens mee in de multicultikomedie Shouf Shouf Habibi! (2004). Dit is Najibs 10e avondvullende cabaretvoorstelling!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 32,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.