38e AUNI-Toernooi | ALL Stars-editie

Terug naar overzicht
Datum za 01 jul. Locatie Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

38e AUNI-Toernooi | ALL Stars-editie

De Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI organiseert op zaterdag 1 juli 2023, de 38e editie van het AUNI-Toernooi. Deze zal plaatsvinden in sporthal Veldwijk te Hengelo.

U zult vast wel denken… het AUNI-Toernooi in juli? Ja u leest het goed. De organisatie heeft ervoor gekozen om dit jaar een speciale editie van het AUNI-Toernooi te organiseren, namelijk de ALL Stars-editie. Dit toernooi is exclusief voorbehouden aan de oud-kampioenen van het AUNI-Toernooi tot en met het jaar 2000. Zij zullen tegen elkaar strijden in één poule. De wedstrijden zullen van 12:00 - 17:00 uur plaatsvinden in sporthal Veldwijk in Hengelo. Na het sportieve gedeelte is afgerond, is er aansluitend een feestelijke afterparty voor de bijzondere ALL Stars-teams en de gewaardeerde vrijwilligers. Dit zal plaatsvinden op een andere locatie elders in Hengelo.

Dankzij de vele vrijwilligers, deelnemers, sponsoren, partners en toeschouwers is het toernooi jaar na jaar een groot succes gebleken. Het is uitgegroeid tot een belangrijk evenement binnen onze gemeenschap en geniet nationale bekendheid. Met dit evenement geven we een uitstekend voorbeeld van integratie tussen verschillende doel- en bevolkingsgroepen en stimuleren we veel jongeren om aan sport te doen. Het AUNI-Toernooi is laagdrempelig en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. De sfeer in de sporthallen is altijd ontspannen en gezellig. Op het AUNI-Toernooi is iedereen gelijk en de toegang tot het evenement is gratis.

Het belooft een bijzonder toernooi te worden, waarbij oud-kampioenen na zoveel jaren weer samenkomen om kostbare herinneringen op te halen. Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere evenement op zaterdag 1 juli bij te wonen.

De aftrap van het 38e AUNI-Toernooi zal worden verricht door de 12-jarige Rana Kandemir. Zij is de dochter van de organisator. Zij zal dit voor de 3e keer op rij gaan doen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Toegang is gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.