Dans

A New Dawn

Terug naar overzicht
Datum vr 28 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Je opent je ogen. Een gloednieuwe dag staat klaar. Een dag met oneindig veel mogelijkheden. Of niet. Beslis jij zelf jouw volgende stap?A New Dawn is een multidisciplinair duet tussen percussionist DOMNIQ (winnaar van de Nederlandse Muziekprijs) en breakdancer REDO (bekroond met De Zwaan, de prijs voor de meest indrukwekkende dansprestatie) met visuals van ontwerper Noralie. Zoals elke nieuwe dag, ontwikkelt elke voorstelling zich op haar eigen, unieke manier met telkens wisselende elementen.'De wow factor van hun virtuositeit, de muzikaliteit en onontkoombare menselijkheid van de lichamen, maakt de voorstelling uitermate geschikt om te wisselen tussen abstracte en materiële werelden', aldus Movement Exposed.Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

A New Dawn wordt aangevoerd door REDO – in 2019 als eerste breakdancer bekroond met de prestigieuze dansprijs De Zwaan en bekend van het tv-programma Project Dans – de met de Nederlandse Muziekprijs gelauwerde percussionist Dominique, regisseur Peter Leung en visual designer Noralie. Ze werken samen met onder anderen multi-instrumentalist Binkbeats, een grootheid in de wereld van elektronische beats, en dansers Camilla Bundel en Shane.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 21,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.