A tribute to Whitney Houston ft. Belinda Davids

Terug naar overzicht
Datum vr 10 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Belinda Davids en haar internationale hit-show komen eindelijk naar Nederland voor een eerbetoon aan één van de beste zangeressen ter wereld: Whitney Houston!Laat je omverblazen door de indrukwekkende vocalen van de Zuid-Afrikaanse Belinda Davids – finaliste bij ‘Britain’s Got Talent’ en winnaar van BBC’s ‘Even Better Than the Real Thing’.Belinda en haar band nemen je mee langs drie decennia van Whitney’s grootste hits, waaronder –natuurlijk- I Wanna Dance with Somebody, I Will Always Love You, How Will I Know, One Moment in Time, I Have Nothing, Run to You, I’m Every Woman, Where Do Broken Hearts Go, Higher Love en veel meer. Een absolute must see voor iedere Whitney Houston fan!

Na optredens in de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland en Australië, Zuid-Afrika, Azië en Engeland, is het tijd om Europa te veroveren! Tijdens het twee uur durende concert ga je mee langs drie decennia van Whitney’s grootste hits. De songs die Whitney Houston met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden op deze avond nieuw leven ingeblazen door Belinda Davids en een complete live band!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 41,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.