Muziek

ADAM Quartet

Terug naar overzicht
Datum zo 13 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Met een frisse blik zoekt het ADAM Quartet naar manieren om haar eigen licht te laten schijnen op het strijkkwartet en daarbij trouw te blijven aan de essentie van het genre. Het ADAM Quartet maakt deel uit van de Nederlandse Strijkkwartet Academie, waar het sinds 2022 de voltijds tweejarige postacademische opleiding volgt. In 2023 is het kwartet geselecteerd om deel uit te maken van het Music Cultural Heritage Talent Platform (MERITA) en in 2024 zijn zij Artist in Residence tijdens de Zeister Muziekdagen.Ze spelen voor u: Che nulla stringo, e tutto il mondo abbraccio van Arjan Linker, Franz Schuberts Strijkkwartet no.13 in a mineur Rosamunde, Strijkkwartet no.10 van Dmitri Schostakovich en Gabriella Smiths Carrot Revolution.

Het ADAM Quartet bestaat uit: Margot Kolodziej (viool), Minna Svedberg Feldtmann (altviool), Renee Timmer (cello) en Julia Kleinsmann (viool)

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.